13 Mart 2017 Pazartesi 16:57
İstiklal Marşı'nın 96. yıldönümü kutlandı

İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 96. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program ile kutlandı.

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen anma programına, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Programda saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın ardından Kuran-ı Kerim okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra Mehmet Akif Ersoy'u anlatan video izlendi.

Programda, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ve İstiklal Marşı'nın kabulünü anlatan oratoryo sahneledi. Son olarak İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere Vali Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.


Vali Ahmet Altıparmak, törenin ardından sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Altıparmak, okulun kütüphanesinde de incelemelerde bulundu.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.