08 Aralık 2021 Çarşamba 16:45
Kaymakamlar ve İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Kurumların İl Müdürleri ile bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali Ali Fuat Atik, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık ile Kamu Kurumlarının İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda; Kurumların İl Müdürleri, il merkezi ve ilçelerdeki Covid-19 tedbirleri, genel asayiş ve gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca Denizli ilinde eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal yardım, kültür, çevre ve şehircilikle ilgili yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler yer aldı. Toplantı gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 08.12.2021 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.