21 Mart 2018 Çarşamba 16:14
Kazım Kaynak'ta Nevruz kutlaması

Kazım Kaynak Anadolu Lisesinde  bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Aykol, Okul Müdürü Musa Ay, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Okul bahçesine Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’nün  Nevruz ateşini yakmasıyla başlayan kutlamalar, Kaymakam Şükrü Görücü, Okul Müdürü  Musa Ay, TES Şube Başkanı Emre Erdoğan ile öğretmen ve öğrencilerin ateşin üzerinden atlamasıyla devam etti. Örs üzerinde demir dövülmesinin ardından Denizli Fetih 1453 Mehtaran ekibi mini konser verdi.

Tarih Öğretmeni Osman Çandır,  Nevruz'un tarihi hakkında öğrencilere bilgi verdi.  Çandır,  21 Mart'ın Türk dünyasında Nevruz Bayramı olarak kutlandığını söyledi. Nevruz konusunda farkındalık yaratmak için kutlama yaptıklarını kaydeden Çandır, katılımcılara gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti. Nevruz Bayramı kutlamasından önce Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin (TSK)  Afrin Harekatın’dan oluşan bir de foroğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.