23 Kasım 2017 Perşembe 16:59
Kent Konseyi'nden kadınlara girişimcilik eğitimi

Kent Konseyi binasında düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin açılış programına, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Torbalı ve kursiyerler katıldı.

Girişimcilik eğitimi kapsamında Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Torbalı tarafından 30 girişimci kadına eğitim verilecek. Girişimcinin iş kurmak amacıyla zihnindeki hedefleri hayata geçirmek için adım atan kişi olduğunu vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, "Kadınlar bir işi isterse başarır. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi olarak yeni bir projeyi hayata geçirecek olursak öncelikle kadınlarımızı hedef kitle olarak seçiyoruz. Çünkü kadınlar her zaman yeniliklere daha açık. İnşallah bu çalışmamız güzelliklere vesile olur" dedi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.