05 Aralık 2016 Pazartesi 15:18
Merkezefendi'ye güvenli bisiklet yolu

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerinin tamamını kapsayan 7.5 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolunun yapımı tamamlandı. Vatandaşların güvenli bir şekilde bisiklet kullanabilmesi için yapılan pist kullanıma sunuldu.


Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, güvenli bisiklet sürüşü için yapılan bisiklet yollarının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Yenişafak ve Selçukbey Mahallemizde bisiklet yollarımızı tamamladık. İlçemiz bir bisiklet ilçesi olma yolunda ilerliyor. Merkezefendi Belediyesi olarak biz bu konuya çok önem veriyoruz. Merkezefendili hemşerilerimiz ve sporseverlerimiz şimdi tamamladığımız bisiklet yollarını kullanarak hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecekler hem de güvenli bir şekilde bisiklet sürüşü gerçekleştirecekler" diye konuştu.

(DHA)
 

Anahtar Kelimeler:
MerkezefendiBisiklet Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.