29 Aralık 2016 Perşembe 21:04
Merkezefendi’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Etkili olan kar yağışı sebebiyle ilçede kapanan yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışmaları yapan ekipler sabahın ilk ışıklarına kadar tüm yolları temizledi.


Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Belediye olarak olumsuz kış şartlarına karşı tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Kar yağışını da bekliyorduk. İl genelinde başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. Etkisini gösteren kar yağışına karşı ekiplerimizde sabaha kadar Merkezefendi ilçemizin her yerinde görev aldı. Kar nedeniyle kapanan yollarımızda temizleme çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın kar yağışından sonra olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına ekiplerimiz gün boyunca da görevimiz başında oluyor. Vatandaşlarımız çağrı merkezimize 444 86 62 numaralı telefondan da ihtiyaç duyulan her saatte ulaşabilirler” dedi.  
 

Anahtar Kelimeler:
MerkezefendiKarla Mücadele
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.