13 Aralık 2016 Salı 17:57
Minik Mustafa'dan duyarlılık örneği

İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle polisi ziyaret ederek taziyelerini sunan ve terörü lanetleyenler arasında BuldanMustafa Mehmet Kesentürk (9) de yer aldı. Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Mustafa Mehmet Kesentürk, harçlıklarından arttırdığı para ile aldığı bir demet karanfille Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polislere karanfil dağıttı ve geçmiş olsun dileklerini ilettti.

Buldan İlçe Emniyet Müdür Vekili Cemal Yıldırım, Mustafa'nın bu hareketinden dolayı çok duygulandıklarını belirterek, "Vatandaşlarımız gerek kurum olarak gerekse de şahıs olarak son menfur olaydan sonra bizlere destek olmak amacıyla bizi yalnız bırakmadı. Ancak minik Mustafa'nın bu davranışı bir başka güzeldi. Şuna inanıyorum ki terör asla hedefine ulaşamayacak" dedi.

Harçlıklarından arttırdığı 10 lira ile polis için birşeyler yapmak istediğini anlatan Mustafa Mehmet Kesentürk, "İçimden geldi, polislerimize çiçek vermek istedim. Pazar gecesi televizyonda maç seyrederken, Galatasaraylı futbolcunun gölü attıktan sonra polise koşarak sarılması beni çok etkiledi. Benim de bir şeyler yapmam gerekir, diye düşündüm. Harçlıklarımdan arttırdığım 10 liram vardı. Onunla karanfil alıp polislere vermek istedim. Babam parasını vermek istedi, ancak ben kendi paramla almak istedim. Benim de hayalim polis olmak" diye konuştu.

(DHA)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.