21 Mart 2016 Pazartesi 16:22
Ölen arkadaşları için lokma döktürdüler
 Honaz Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Rabia Kaptan, geçen hafta önce, bir süreden bu yana mücadele ettiği kan kanseri nedeniyle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Aydın Çineli esnaf Mustafa Kaptan'ın kızı olan Rabia Kaptan, geçen hafta gözyaşları içinde memleketinde toprağa verildi. Genç kızın ölümü ailesi kadar okuldaki arkadaşlarını da üzüntüye boğdu.

Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri genç yaşta yaşamını yitiren arkadaşları Rabia Kaptan için okulda lokma döktürdü. Okul bahçesinde 3 bin kişiye lokma dağıtıldı. Okula Rabia Kaptan'ın fotoğrafı asılırken, arkadaşları da genç kızın fotoğrafının olduğu tişörtleri giydi.

Rabia'nın derslerinde çok başarılı ve sevilen birisi olduğu söyleyen arkadaşları, "Arkadaşımız hayatının baharında yakalandığı hastalığa yenik düştü ve aramızdan ayrıldı. Onu unutmayacağız" dedi.

İrfan ÇAM / HONAZ (Denizli), (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.