17 Ağustos 2022 Çarşamba 09:21
Tahta köprüden düşerek yaşamını yitiren eski Başkan toprağa verildi

(İHA) - Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen Çal ilçesine bağlı Ortaköy beldesinde 2004-2009 yıllarında Belediye Başkanlığı yapan evli ve 3 çocuk babası Hasan Şakir Duranoğlu (72), arazisini gezmek için yola çıktı. Burada bir süre vakit geçiren Duranoğlu, havanın kararmasıyla evine dönmeye başladı.

Bu esnada tahta köprüden karşı geçmeye çalışan Duranoğlu, tahtanın kırılması sonucu 5 metre yükseklikten yere düştü. Kendisinden haber alamayan yakınları köprüye geldiğinde acı olayla karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri Duranoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız beden otopsi için morga kaldırıldı.

Otopsi işlemlerinin ardından Duranoğlu’nun cansız bendeni Ortaköy’de ki evine getirilerek helallik alındı. Ardından Ortaköy Camisinde kılınan cenaze namazı sonrası Duranoğlu, sevenlerinin gözyaşları arasından toprağa verildi.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2022 10:44
Anahtar Kelimeler:
Hasan Şakir Duranoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.