05 Ekim 2018 Cuma 16:56
TGB Denizli şehitlerimizi andı

TGB Denizli İl Başkanı Barış Dikmen Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine seslendi. Dikmen şunları söyledi; 

"Bildiğiniz üzere dün sabah saatlerinde Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerimizin, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK lı teröristler tarafından asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcı patlatılarak  8 Vatan evladı şehit düşürülmüştür. Acımız büyük ama kinimiz daha büyüktür!  Amerikanın desteklediği, 5000 TIR silah gönderdiğini hepimiz biliyoruz. Bu bir Türk amerikan savaşıdır! Türk amerikan savaşı sadece cephe de değil ekonomi de de devam etmektedir. Bizleri böyle yıldıramazlar!  Ülkemizin dört bir yanı ve bölge ülkelerinden, 

 Amerika ve terör örgütleri gidene kadar bu savaş sürecek,  Türk Gençliğin Mehmetçiğe desteği hiç bitmeyecek! 

Mehmetçiğimize güvenimiz tamdır! emperyalizmi bu topraklardan süperecek ve tekrardan Barış ve huzur sağlayacak askerlerimize selam olsun! 

Türk gençliği Mehmetçiğin bir adım arkasındadır! 

Başta Batman da şehit düşen askerlerimiz olmak üzere ve vatan savaşında kaybettiğimiz bütün askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu akabinde istiklal marşımızı okumaya davet ediyorum. 

VATAN SAĞOLSUN!"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.