24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:24
TÜRSAB ekibi Çameli’yi gezdi

Gezi öncesi Çameli Üreten Kadınlar Derneğinde ilçenin tanıtımını yapan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, sinevizyon gösterisi eşliğinde ilçede yapılan festivaller ve organizasyonlarla turizm açısından yapılan çalışmaları aktardı. TÜRSAB ekibi öğle yemeğinde Çameli’nin yöresel lezzetleri ikram edildi.

Yemeğin ardından Başkan Arslan TÜRSAB ekibine Çameli’nin turizm değerlerini tanıtan bir gezi yaptırdı, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi.18 Kişilik TÜRSAB ekibine ilçe’de bulunan Paşa Deresi Mesire alanı ve kamp alanı, Yörük Oturağı, Kolak Gölü, Kirazlıyayla, Sarıkavak ve Elmalı ilçelerini gezdiren Başkan Arslan, "Bugün bu organizasyonda bizimle beraber olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu ekibi arkadaşlarımızın İlçemize gelmesi burada inceleme yaparak turizm açısından potansiyeli olan ilçemizi tanıması ve ilerleyen dönemlerde tanıtması bizler için çok önemli. 2014 yerel seçimlerinden sonra göreve geldiğimiz zamandan bu zamana kadar çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz ARLAN Aslan,” Çameli, coğrafi konum ve doğal yapısıyla tarımsal üretime, hayvancılığa ve ormancılığa oldukça elverişli bir ilçemizdir. Halkın büyük bir kısmı geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlamaktadır. Biz bu geçim kaynaklarına turizmi de ekledik. TÜRSAB ekibi olarak sizlerden bizim istediğimiz, Turizmi yönlendiren insanlar olarak Çameli İlçemizin tarihi ve turistik yerlerini elbirliğiyle bölgemize gelen misafirlere tanıtmak ve tur çalışmalarınızın içerisine koymak” dedi.

TURSAB’TAN ÇAMELİ TAM DESTEK
TÜRSAB Başkanı Turan Köesoğlu Doğa ve tarihi ile bambaşka olan Çameli İlçesi ilerleyen dönemlerde adından sıkça söz ettirecek. Bizlerde yapmış olduğumuz bu geziyle birlikte Çameli’ye için neler yapabiliriz oturup arkadaşlarımızla bir plan yapacağız. Umuyoruz ki Çameli bir destinasyonun bir kolu olarak gezi faaliyetleri düzenlenecektir “Denizli Adına çok güzel değerleri olan bir ilçe doğa ve yayla ve eko turizm dediğimiz kalkınmaya öncelikli bir ilçe bununla ilgili geziden çok keyif aldık diğer meslektaşlarımızın bir an önce gelip burayı görmelerini istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.