22 Kasım 2016 Salı 17:46
Vali Altıparmak, Kent Konseyi’ni kabul etti

Ziyarete; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ile Kent Konseyi Meclis Başkanları katıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, 1998 yılında kurulan Kent Konseyi hakkında bilgiler vererek, gerçekleştirilen projeleri ve yaptıkları çalışmaları anlattı.


Ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Meclis Başkanlarına teşekkür eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise; “Böyle kurumsal bir yapının Denizli’ye hizmet ediyor olması, ortak aklın Denizli için bir araya gelmesi fevkalade bir olay. Bugüne kadar kent yaşamına dair vizyon ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, çevre bilincinin oluşması ve sürdürülebilirliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konularında önemli projelere imza attığınıza inanıyorum. Bundan sonra da bu katkıları arttırarak devam edeceğinizden şüphem yok. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.