04 Şubat 2019 Pazartesi 11:11
Yıkımı süren bina bir anda çöktü

Edinilen bilgiye göre Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi üzerinde buluna, yıkımı devam eden eski Pamukkale Üniversitesi Hastane binasının kalan kısmı bir anda çöktü. Trafiğe açık haldeyken bir anda toz duman içinde kalan Doktorlar Caddesi'nde bir anda panik havası oluştu.

Bir çok kısmı yıkılan ve yarım halde, kaderine terkedilen bina ağırlığa daha fazla dayanamadı. Kolonlarından bir çoğunun yıkıldığı binasının sadece caddeye bakan tarafı ayakta bulunuyordu.

Yıkımı esnasında bir adet kepçenin de yan yattığı ve olası kazadan son anda kurtulan bina bugün yorgun bedenini caddeye bıraktı. Büyük bir gürültü ve toz bulutuyla yıkılan bina nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapalı halde bekletildi.

Emniyet tedbirlerinin alınnmasından sonra enkaz, yıkımı yapan firma araçları ile kaldırıldı, yol yeniden trafiğe açıldı. Ancak binanın yıkım esnasında çıkardığı ses ve toz bulutu çevredekilere büyük korku yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.