11 Ekim 2016 Salı 17:32
Çameli Avrupa Birliği İle çalışacak

Toplantıda proje hakkında değerlendirmede bulunan AB Yerel Kalkınma Rehberi Koray Kaya; "LEADER  projesi kapsamında belirlenen ilçelerimizden biri olan Çameli İlçemizde LEADER Çalışmalarımıza bu günden itibaren başlamış bulunmaktayız Çameli ilçemizin bu çalışmadan başarıyla çıkacağından eminiz. Taraflara çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

 
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da "Bizim yapmış olduğumuz çalışmalara entegre olabilecek gerçekten buradaki yerel halkımız kalkındıra bileceğimiz turizm anlamında çalışmalar yapabileceğimiz özellikle 2014 yerel seçiminden sonra bizim hazırlamış olduğumuz projelere gerçekten destek amacıyla güzel bir çalışma olacağını düşünüyoruz. Geçen haftalarda Koray Bey değerlendirme için geldiği zamanda bizim bu projeye talip olduğumuzu istekli olduğumuzu bu konu ile ilgili gerek ofisimiz gerekte çalışma ortamımız olsun profesyonel arkadaşlarımız olduğunu bahsetmiştim. Sağ olsunlar objektif bir şekilde değerlendirme yaparak gerek sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerinde gerekse daha sonraki aşamalarda ilçemizdeki potansiyeli değerlendirerek bağımsız bir denetçi ruhuyla Çameli ilçemizi de taktir etmiş oldular. Biz AB projeleri ile ilgili zaten çalışmalar yürütüyorduk. Diğer kalkınma ajansları ile yoğun bir çalışma ortamımız oldu. Bu çalışmada AB LEADER Projesi de bizim çalışmalarımıza ışık tutacak destek olacak inşallah 5 yıllık süreçte ilçemizde yaklaşık 1 Milyon Avroluk katkı sağlanabilecek bir potansiyelin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızda bize destek olan başta Sayın Valimiz olmak üzere Sayın Ekonomi Bakanımıza, İlçe Kaymakamımıza ve Koray Kaya'ya çok çok teşekkür ediyorum. Onların da desteği ile bu projeyi en iyi şekilde hem ülkemize yakışır şekilde hem ilimizi temsilen en iyi şekilde yürüteceğimizi düşünüyorum bütün emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ise, "Öncelikle Koray Bey'e ilçemize geldiği için ve LEADER projesi kapsamında bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum. LEADER projesi kapsamında Denizli'den 2 ilçe seçilmiştir bunlardan bir tanesi bizim ilçemizdir. Ben öncelikle bu programın uygulanması aşamasında hükümetimize, AB Bakanlığımıza, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza, Sayın Ekonomi Bakanımıza ve Sayın Valimize bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 

Son Güncelleme: 11.10.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.